Advertisement

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-ΠΑΟΚ Κ19 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ) - Ακαδημίες - gavros.gr - Το δύο στα δύο στα ντέρμπι κορυφής έκανε ο παοκ.

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-ΠΑΟΚ Κ19 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ) - Ακαδημίες - gavros.gr - Το δύο στα δύο στα ντέρμπι κορυφής έκανε ο παοκ.. 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019. Το δύο στα δύο στα ντέρμπι κορυφής έκανε ο παοκ. Ποτέ στον πειραιά!» και με το γκολ του μιχάι στο 90' έριξε το χαστούκι της χρονιάς στον ολυμπιακό δυο μέρες μετά από αυτό στο cas! Η τρομερή ατάκα του γκαρσία για βιεϊρίνια. Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league.

8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019. Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο βασικός αμυντικός χαφ κάνιας (12/0), πάντα απών ο χαφ βέρνμπλουμ. Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από την τούμπα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά». Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Συνέχεια στη ξέφρενη πορεία του στη superleague έδωσε ο παοκ.

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 - YouTube
ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 - YouTube from i.ytimg.com
Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ που παοκ που έσπασε το αήττητο του ολυμπιακού Παρά το γεγονός ότι ο τελικός του οακα θα γίνει χωρίς κόσμο φίλαθλοι του παοκ. Καραϊσκάκης» σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, μερικές μέρες πριν τη σύγκρουση τους για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας (22/5). Η τρομερή ατάκα του γκαρσία για βιεϊρίνια. Παλλαϊκή υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο μακεδονία και λαϊκά δικαστήρια. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 21:00.

Ο παοκ βροντοφώναξε «αήττητο πρωτάθλημα;

Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ που παοκ που έσπασε το αήττητο του ολυμπιακού Μετά το φινάλε ακολουθεί η φιέστα του πρωταθλήματος για τους «ερυθρόλευκους». Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Έπαιξε σαν παοκ και αποζημιώθηκε! Η θυσία του μάνταλου δικαιώθηκε στο δοκάρι του μακέντα. Το πικάρισμα των νικητών στους ηττημένους με τραγούδι του ρέμου. 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 21:00. Γκολ για τον παοκ στο 29ο λεπτό του ντέρμπι. Παρά το γεγονός ότι ο τελικός του οακα θα γίνει χωρίς κόσμο φίλαθλοι του παοκ. Παλλαϊκή υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο μακεδονία και λαϊκά δικαστήρια. Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league.

Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Η θυσία του μάνταλου δικαιώθηκε στο δοκάρι του μακέντα. Ο παοκ βροντοφώναξε «αήττητο πρωτάθλημα; Το πικάρισμα των νικητών στους ηττημένους με τραγούδι του ρέμου. Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο βασικός αμυντικός χαφ κάνιας (12/0), πάντα απών ο χαφ βέρνμπλουμ.

0-1 ο ΠΑΟΚ, «φωνάζει» για οφσάιντ η Λαμία! (vid) - Live ...
0-1 ο ΠΑΟΚ, «φωνάζει» για οφσάιντ η Λαμία! (vid) - Live ... from 1.bp.blogspot.com
Καραϊσκάκης, στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Σάββατο, 22 μαΐου 2021 21:00. Παλλαϊκή υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο μακεδονία και λαϊκά δικαστήρια. Στην ελλάδα, το κράτος και η διαπλοκή χρηματοδοτούν τα περισσότερα μμε. Το piperata.gr έχει αποδείξει με την αρθρογραφία του πως παραμένει ανεξάρτητο. Το δύο στα δύο στα ντέρμπι κορυφής έκανε ο παοκ.

Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ που παοκ που έσπασε το αήττητο του ολυμπιακού

Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Ποτέ στον πειραιά!» και με το γκολ του μιχάι στο 90' έριξε το χαστούκι της χρονιάς στον ολυμπιακό δυο μέρες μετά από αυτό στο cas! Το piperata.gr έχει αποδείξει με την αρθρογραφία του πως παραμένει ανεξάρτητο. Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία. Στην ελλάδα, το κράτος και η διαπλοκή χρηματοδοτούν τα περισσότερα μμε. Εξέτισαν (στο κύπελλο) ο πολύ χρήσιμος μεσοεπιθετικός ζαμπά (15/2) και ο μπακ γιαννούλης (1/0). Σάββατο, 22 μαΐου 2021 21:00. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Έπαιξε σαν παοκ και αποζημιώθηκε! Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Παρά το γεγονός ότι ο τελικός του οακα θα γίνει χωρίς κόσμο φίλαθλοι του παοκ. Με το γκολ του εντίνιο στο 20' ο παοκ πήρε σπουδαία νίκη στο καραϊσκάκη και έπιασε τον ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, 8 πόντους πίσω από τον παναθηναϊκό.

Εξέτισαν (στο κύπελλο) ο πολύ χρήσιμος μεσοεπιθετικός ζαμπά (15/2) και ο μπακ γιαννούλης (1/0). Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ που παοκ που έσπασε το αήττητο του ολυμπιακού Το piperata.gr έχει αποδείξει με την αρθρογραφία του πως παραμένει ανεξάρτητο. Η τρομερή ατάκα του γκαρσία για βιεϊρίνια. Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του.

Κ19: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 - Football Academies
Κ19: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 - Football Academies from www.football-academies.gr
Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία. Το πικάρισμα των νικητών στους ηττημένους με τραγούδι του ρέμου. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο παοκ προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι ο ολυμπιακός ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο παοκ βροντοφώναξε «αήττητο πρωτάθλημα; Με το γκολ του εντίνιο στο 20' ο παοκ πήρε σπουδαία νίκη στο καραϊσκάκη και έπιασε τον ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, 8 πόντους πίσω από τον παναθηναϊκό.

Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από την τούμπα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Συνέχεια στη ξέφρενη πορεία του στη superleague έδωσε ο παοκ. Παλλαϊκή υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο μακεδονία και λαϊκά δικαστήρια. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο βασικός αμυντικός χαφ κάνιας (12/0), πάντα απών ο χαφ βέρνμπλουμ. Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από την τούμπα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά». Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Η τρομερή ατάκα του γκαρσία για βιεϊρίνια. Το piperata.gr έχει αποδείξει με την αρθρογραφία του πως παραμένει ανεξάρτητο. Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Η θυσία του μάνταλου δικαιώθηκε στο δοκάρι του μακέντα.

Στην ελλάδα, το κράτος και η διαπλοκή χρηματοδοτούν τα περισσότερα μμε ολυμπιακοσ παοκ. Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από την τούμπα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Posting Komentar

0 Komentar