Advertisement

Salih Uçan Fenerbahçe : Salih Uçan'dan Fenerbahçe, Roma ve Alanyaspor itirafları : Aytemiz alanyasporlu futbolcu salih uçan, süper lig'in 4.

Salih Uçan Fenerbahçe : Salih Uçan'dan Fenerbahçe, Roma ve Alanyaspor itirafları : Aytemiz alanyasporlu futbolcu salih uçan, süper lig'in 4.. Alanyaspor takımında forma giyen eski fenerbahçeli oyuncu salih uçan, açıklamalarda bulundu. İtalyan basınına göre sabatini, 5 milyon euro'ya fenerbahçe ile anlaşmayı umuyor. Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Fenerbahçe'den i̇talyan ekibi empoli'ye kiralanan salih uçan, trt sspor'a açıklamalarda bulundu.

Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Kiralık olarak forma giydiği empoli'nin küme düşmesi sonrasında takımdan ayrılan salih uçan, fenerbahçe'ye de veda etti. Futbola marmaris belediyespor altyapısında başladı ve ardından. Süper lig takımlarından alanyaspor'da forma giymektedir. Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım.

Salih Uçan Fenerbahçe'ye veda etti - MedyaFaresi.com
Salih Uçan Fenerbahçe'ye veda etti - MedyaFaresi.com from i.medyafaresi.com
Fenerbahçe'nin roma'ya kiraladığı ancak 2 yılda sadece 11 maça çıkabilen salih uçan, kulübe dönüyor. Alanyaspor takımında forma giyen eski fenerbahçeli oyuncu salih uçan, açıklamalarda bulundu. Alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu salih uçan'dan fenerbahçe hamlesi geldi. 12 haziran 2018, 11:00 yeni şafak. Başarılı futbolcu, sion'un bonservisini almaması üzerine fenerbahçe'ye döndü. Deneme sonrası kaderi belli olacak. 07 nisan 2013 pazar 19:00. Süper lig takımlarından alanyaspor'da forma giymektedir.

Kiralık olarak forma giydiği empoli'nin küme düşmesi sonrasında takımdan ayrılan salih uçan, fenerbahçe'ye de veda etti.

Fenerbahçe'de salih uçan, sion'a transfer oldu mu? Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Kiralık olarak forma giydiği empoli'nin küme düşmesi sonrasında takımdan ayrılan salih uçan, fenerbahçe'ye de veda etti. 07 nisan 2013 pazar 19:00. Oyuncumuz salih uçan bu sezon fc sion takımı için mücadele edecektir. Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Fenerbahçe'nin büyük umutlar beslediği ancak bir türlü takıma monte edemediği salih uçan, kariyerini sion'da sürdürüyor. Salih uçan'dan bir veda paylaşımı daha. İtalyan basınına göre sabatini, 5 milyon euro'ya fenerbahçe ile anlaşmayı umuyor. Yıldırım, çok sevdiği salih uçan'ı yeniden fenerbahçe'de görmek istiyor. Ayrıldığını duyuran salih uçan bu kez de fenerbahçe'ye veda etti. Salih uçan için fenerbahçe defteri yeniden açıldı.

Henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. 07 nisan 2013 pazar 19:00. Fenerbahçe'den i̇talyan ekibi empoli'ye kiralanan salih uçan, trt sspor'a açıklamalarda bulundu. Salih uçan'dan bir veda paylaşımı daha. Salih uçan, fenerbahçe'ye gelişim büyük yankı uyandırmıştı.

Salih Uçan - Wikipedia
Salih Uçan - Wikipedia from upload.wikimedia.org
Fenerbahçe'nin büyük umutlar beslediği ancak bir türlü takıma monte edemediği salih uçan, kariyerini sion'da sürdürüyor. Alanyaspor takımında forma giyen eski fenerbahçeli oyuncu salih uçan, açıklamalarda bulundu. Salih uçan, fenerbahçe'ye gelişim büyük yankı uyandırmıştı. Ayrıldığını duyuran salih uçan bu kez de fenerbahçe'ye veda etti. Oyuncumuz salih uçan bu sezon fc sion takımı için mücadele edecektir. Salih uçan'dan bir veda paylaşımı daha. Facebook'ta salih uçan fenerbahçe'nin daha fazla içeriğini gör. Henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım.

Bir dönem fenerbahçe ve serie a ekiplerinden roma'nın formasını giyen salih uçan, son olarak formasını giydiği empoli'dan alanyaspor'da transfer oldu ve ilk röportajını verdi.

Deneme sonrası kaderi belli olacak. Fenerbahçe'nin genç oyuncusu salih uçan, geçen sezonu kiralık olarak sion'da geçirdikten sonra takıma geri döndü. Geçtiğimiz sezon i̇talya ekiplerinden empoli'de kiralık olarak forma giyen salih uçan, fenerbahçe'ye veda etti. Fenerbahçe'den i̇talyan ekibi empoli'ye kiralanan salih uçan, trt sspor'a açıklamalarda bulundu. Alanyaspor takımında forma giyen eski fenerbahçeli oyuncu salih uçan, açıklamalarda bulundu. Facebook'ta salih uçan fenerbahçe'nin daha fazla içeriğini gör. Alanyaspor'da yıldızı parlayan salih uçan'ın ismi süper lig devleriyle anılıyor. Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Fenerbahçe'nin roma'ya kiraladığı ancak 2 yılda sadece 11 maça çıkabilen salih uçan, kulübe dönüyor. 12 haziran 2018, 11:00 yeni şafak. Geçtiğimiz sezon sion'a kiralık olarak gönderilen 24 yaşındaki futbolcu salih uçan, fenerbahçe'ye geri döndü. Fenerbahçe'den empoli'ye kiralanan, daha sonra da zajc transferinde bonservisi i̇talyan ekibine verilen salih uçan dün yaptığı açıklamada takımına veda etmişti. Futbola marmaris belediyespor altyapısında başladı ve ardından.

Fenerbahçe'nin büyük umutlar beslediği ancak bir türlü takıma monte edemediği salih uçan, kariyerini sion'da sürdürüyor. Şans vermeyi düşündüğü fakat beklenen performansı gösteremediği için gönderilmesine onay verdiği salih uçan'ın transferi sonuçlanıyor. Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Alanyaspor takımında forma giyen eski fenerbahçeli oyuncu salih uçan, açıklamalarda bulundu. Kiralık olarak forma giydiği empoli'nin küme düşmesi sonrasında takımdan ayrılan salih uçan, fenerbahçe'ye de veda etti.

Salih Uçan'dan itiraf: 'Yanlış yaptım' - Spor Haberleri
Salih Uçan'dan itiraf: 'Yanlış yaptım' - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Geçtiğimiz sezon sion'a kiralık olarak gönderilen 24 yaşındaki futbolcu salih uçan, fenerbahçe'ye geri döndü. Doğum tarihi beşiktaş ve galatasaray'ı yenmeliyiz salih uçan:fenerbahçe'nin 9 puan geriden gelip şampiyon olduğunu gördük. Fenerbahçe'nin büyük umutlar beslediği ancak bir türlü takıma monte edemediği salih uçan, kariyerini sion'da sürdürüyor. Haber merkezi 12 haziran 2018, 10:51 son güncelleme: Fenerbahçe'den empoli'ye kiralanan, daha sonra da zajc transferinde bonservisi i̇talyan ekibine verilen salih uçan dün yaptığı açıklamada takımına veda etmişti. İtalyan basınına göre sabatini, 5 milyon euro'ya fenerbahçe ile anlaşmayı umuyor. Salih uçan, fenerbahçe'ye gelişim büyük yankı uyandırmıştı.

Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım.

Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Salih uçan, fenerbahçe'ye gelişim büyük yankı uyandırmıştı. Fenerbahçe'nin büyük umutlar beslediği ancak bir türlü takıma monte edemediği salih uçan, kariyerini sion'da sürdürüyor. İtalyan basınına göre sabatini, 5 milyon euro'ya fenerbahçe ile anlaşmayı umuyor. Fenerbahçe'nin genç oyuncusu salih uçan, geçen sezonu kiralık olarak sion'da geçirdikten sonra takıma geri döndü. Fenerbahçe'de salih uçan, sion'a transfer oldu mu? Fenerbahçe'nin roma'ya kiraladığı ancak 2 yılda sadece 11 maça çıkabilen salih uçan, kulübe dönüyor. 07 nisan 2013 pazar 19:00. Süper lig takımlarından alanyaspor'da forma giymektedir. Başarılı futbolcu, sion'un bonservisini almaması üzerine fenerbahçe'ye döndü. Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Bir dönem fenerbahçe ve serie a ekiplerinden roma'nın formasını giyen salih uçan, son olarak formasını giydiği empoli'dan alanyaspor'da transfer oldu ve ilk röportajını verdi.

Salih uçan, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, henüz 18 yaşında fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım salih uçan. Fenerbahçe'nin roma'ya kiraladığı ancak 2 yılda sadece 11 maça çıkabilen salih uçan, kulübe dönüyor.

Posting Komentar

0 Komentar